ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 1h + kt (yhtiöjärjestyksen mukaan)

Peuraniitty 1, Sepänkylä, Espoo

Hinta

165 000 €

Koko

28,5 m²

Vuosi

2020

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan asuntoon, joka tarjoaa modernit puitteet ja mukavan asumiskokemuksen! Asunnon pohjaratkaisu on selkeä ja toimiva. Kaunis ja moderni kylpyhuone tarjoaa tilaa myös pesutornille. Kodin sydän on avokeittiö-olohuone, josta on pääsy omaan ranskalaiseen parvekkeeseen. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa, kerroksessa 4/4 Hyvän sijainnin merkitystä ei voi liikaa korostaa. Sepänkylä tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonläheisyyttä ja keskeistä sijaintia. Alueelta lähtee lenkkeilypolkuja metsään, ja samalla se sijaitsee erinomaisesti Mankkaan ja Kauniaisten välissä. Sepänkylä on haluttu asuinalue, ja sen sijainti tarjoaa nopeat yhteydet Turun moottoritielle ja Kehä II:lle sekä Länsiväylälle. Helsingin keskustaan pääset noin 20 minuutissa. Alueella sijaitsevat lähikoulut, kuten Taavinkylän ja Smedsbyn ala-asteet sekä esikoulut, ja lisäksi läheltä löytyy suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja. Sepänkylän lähistöllä on myös hevostalleja, ja Mankkaa ja Kauniainen tarjoavat monipuoliset palvelut sekä laadukkaat ruokakaupat. Mankkaalla sijaitsee kuuluisa Tapiola Golf sekä Retail park Bredis, josta löytyy lukuisia erikoisliikkeitä, kuntosalit ja lasten sisäleikkipuisto. Kauniaisten juna-asemalle on lyhyehkö kävelymatka, ja alueelta on hyvät bussiyhteydet sekä Tapiolaan että Jorviin. Tapiolaan ja Iso Omenaan ajaa vain 10 minuutissa, ja molemmista löytyy metroasemat sekä laaja valikoima ravintoloita ja muita palveluita.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20320374
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt (yhtiöjärjestyksen mukaan)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
28,5 m²
Kokonaispinta-ala
28,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

165 000,00 €

Velaton hinta

165 000,00 €

Neliöhinta

5 789,47 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

17 031,32 €

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

66,98 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

17 031,32 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Tieto per. 4/2024: Vuoden 2024 lunastushinta ei ole vielä tiedossa.. Osakas ilmoittaa yhtiökokoukseen mennessä haluaako lunastaa tontin. Yhtiökokouskutsussa on lomake mukana. Yhtiökokous on 29.4.2024, kutsut ovat osakkaille lähteneet.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

114,00 € / kk

Tontin vuokravastike

66,98 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

180,98 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Tontinvuokravastikkeen määräytymisperuste m2. Huoneistokohtaista tonttiosuuden lunastushintaa ei ole maksettu. Tontin lunastushinta 30.6.2023 on 597,59 euroa/m2, lisäksi maksetaan varainsiirtovero 4% sekä tonttikaupan kulut. Tontin lunastukset kerran vuodessa kesäkuussa. Lunastuksesta on ilmoitettava yhtiökokouskutsun mukana tulevalla lomakkeella viimeistään kevään varsinaisessa yhtiökokouksessa. Lukijan tulee huomioida, että tontin lunastushinta tarkistetaan vuosittain ja se voi olla huomattavasti enemmän tulevina vuosina. Talousarvio 2023 mukaan: - Annettiin hallitukselle valtuus periä tai olla perimättä 1-2kk yhtiövastikkeet tarvittaessa. - Annettiin hallitukselle valtuus periä tai olla perimättä 1-2kk rahoitusvastikkeet tarvittaessa.

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 16 € / kk / hlö. Vesi kulutuksen mukaan, oma mittari. Huoneistokohtaisesti kulutetusta kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritettava vesivastikkeen suuruus arvioidaan ja määrätään aluksi huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärän perusteella ja se tasataan huoneistokohtaisen mittauksen perusteella todellista kulutusta vastaavaksi. Asunnoissa on asuntokohtainen kylmän- ja lämpimän veden mittari. Vedenkulutusta voi seurata asukasporttaalin kautta. Autopihapaikka 15,00 € / kk Autokatospaikka 20,00 € / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiölle on laadittu järjestyssäännöt, joka on erillisenä liitteenä. Lukijan tulee tutustua järjestyssääntöihin huolellisesti.
Tehdyt remontit
Muutostyötä ei saa aloittaa ennen lupaa.
https://oi.fi/asukkaalle/remontit/
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Varustus: Induktioliesi, Liesituuletin, Uuni, Hana, Kaapisto, Allas, Astianpesukone, Jääkaappipakastin, Jääkaappi, Pakastin, Integroitu mikroaaltouuni Seinämateriaali: Laatta Lattiamateriaali: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus, Suihku, Suihkuseinä, Wc istuin, Pesukoneliitäntä, Hana, Allas, Peilikaappi, Allaskaapisto, Lattialämmitys Seinämateriaali: Laatta Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali Lattiamateriaali: Parketti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Vantaa Oy Vernissakatu 4 01300 Vantaa Isännöitsijä Markku Laine 010 755 6040 Vernissakatu 4 01300 Vantaa
Huolto
Unce Kiinteistöpalvelut
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: 17 § LUNASTUSMENETTELY Jos autopihapaikan ja autokatospaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijaisen lunastusoikeus. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.
Muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tilat: Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhtiön lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, teletilat, huoneistojen irtaimistovarastot, siivouskomero sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastoja. A-talon irtaimistovarasto toimii kriisitilanteessa yhtiön väestönsuojatilana. Korttelin yhteiselle pihalle rakennetaan varastorakennus ja pihasauna. Varastorakennuksessa ja pihasaunan yhteydessä on yhteisiä ulkoiluvälinevarastoja. Tonttien kesken on laadittu yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan mm. pihan, leikkialueiden, jätepisteiden, pysäköintipaikkojen yhteiskäytöstä.

Yhtiön suorituskyvyttömyysvakuutus on voimassa.

Yhtiötä sitoo 5.10.2019 allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus, joka koskee tontteja 49-55-8-6, 49-55-8-8 ja 49-55-8-9 sekä hallinnanjakosopimus, joka koskee LPA-tonttia 49-55-8-6

Pihasauna varattavissa YIT Plussan kautta ke-su klo 17-22.00 ajalla. Vuoro varataan ja maksetaan sitä kautta. Ohjeet liitteenä. Saunan oven PIN -koodit ovat henkilökohtaisia, koodin perän tulee #-merkki. Sama PIN -koodi toimii saunan varausta tehdessä salasanana (YIT Plus -palvelussa).

Ilmanvaihtojärjestelmät: Koneellinen tulo- ja poisto
Yhtiön laajakaista DNA taloyhtiölaajakaista 10M
Antennijärjestelmä: Kaapeli-tv (DVB-C)

Tehdyt remontit
Yhtiössä tehdyt huomattavat kunnossapito- ja muutostyöt

2021 Ensimmäisen vuoden takuutarkastus ulkopuolisen tahon kanssa ja korjausten suorittaminen rakennuttajan kanssa.
Tulevat remontit
2023 Parkkialueen latauskartoitus , LPA alueen istutusten lisääminen ja vanhojen hoitaminen.

Lisätietoa per. 4/2024: Latauskartoituista ei ole tehty, muuten pihaa on hoidettu suunnitelmallisesti. 10 auto-osaketta on varustettu lataus mahdollisuudella.

ASUNTO-OSAKEYHTIÖN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS Asunto-osakeyhtiölaki 1599/2009 KH OM-10560, LVI OM-00426, RT OM-21441 määrää, että asunto-osakeyhtiön hallituksen on esitettävä jokaisessa varsinaisessa yhtiökokouksessa kirjallinen selvitys tarpeesta sellaiseen yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, joka vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Lisäksi hallituksen on annettava kirjallinen selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä ja niiden tekoajankohdista.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
B (2018), Todistus voimassa 10.09.2030 asti
Tontin koko
2 291 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Lisätietoa tontin omistuksesta

VUOKRATONTTI Vuonna 2022 tontin vuokra oli 54196,39 €/vuosi Yhtiöjärjestyksen 7§ huoneistokohtaisista tonttiosuuksien lunastuksista. Yhtiöjärjestyksen 8§ yhtiön oikeudesta lunastaa vuokratontti.

Kaavoitustiedot
- Lisätietoa antaa Espoon kaupunki
- Tarvittaessa voit olla yhteydessä lupavalmistelijoihin yhteisen sähköpostin kautta tai jättää lupavalmistelijoille soittopyyntöjä asiakaspalveluumme, p. +358 9 81625000.
- Ostajan tulee tutustua huolellisesti kaavamuutoksiin sekä muihin tietoihin, jotka saa Espoon karttapalvelusta: kartat.espoo.fi

Vireillä olevat kaavamuutokset 17.4.2024

1. Kyläsepän alueen asemakaavoitus

Kaavarunkotyön pohjalta asemakaavoitetaan Kyläsepäntien itäpuolelle Kyläsepän asuinalueen itäosa, uusi koulu ja muut lähipalvelut sekä Gerkin maatilan alue. Smedsby skolan alueen asemakaava päivitetään ja lisäksi asemakaavoitetaan Nihtisillan kokonaisuuteen liittyviä työpaikkatoimintoja. Suunnittelussa kiinnitetään huomiota kulttuurimaisemaan ja luontoarvoihin. Suunnittelun edetessä kaava-alueen jakaminen osiin on todennäköistä. Tavoitteena on asettaa asemakaavaehdotus uudelleen nähtäville vuonna 2025, mahdollisesti vain Kyläsepäntorin alueelta.

2. Lakeamäen asuin- ja työpaikka-alue

Kaavarunkotyön pohjalta asemakaavoitetaan Kyläsepän asuinalueen länsiosan asuinkorttelit lähipalveluineen, Turunväylän varteen työpaikka-/liikuntatoimintoja sekä Keskuspuistoa täydentäviä virkistysalueita. Tavoitteena päättää uudelleen valmistellun asemakaavaehdotuksen nähtävilleasettamisesta syyskaudella 2024.

Lisätietoa liitteenä.

Ei sijaitse lentomelualueella.

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
54 196,39 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ålandsbanken tonttirahasto
Tontin vuokra-aika päättyy
2.9.2048

Asunto Oy Espoon Peurapuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: S-market Sepänkylä, K‑Supermarket Piffi, Mustasaari

Mankkaalla sekä Kauniaisissa on monipuoliset palvelut ja laadukkaat ruokakaupat.
Päiväkodit: Alueella on useita päiväkoteja.

Lähikoulut ovat Taavinkylän ja Smedsbyn ala-asteet ja esikoulut sekä Mankkaan yläaste
Liikenneyhteydet
Bussit, juna. Juna-asemalle on matkaa noin 1 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatos 24 kpl
Autokatos sähköauto 7 kpl
Autopihapaikka 26 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Sepänkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ramirez Stefano

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.