Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Kerrostalo | 4h, k, rt, kph, erill. wc, las. parveke

Birger Jaarlin katu 29, Keskusta, Hämeenlinna

Hinta

198 000 €

Koko

92,5 m²

Vuosi

1963

Tyylikäs ja hienokuntoinen kaupunkikoti Hämeenlinnan ytimessä! Taloyhtiön ylimmässä eli 3. kerroksessa sijaitseva läpitalon päätyasunto on saneerattu käytännössä kokonaisuudessaan vain kymmenkunta vuotta sitten. Asunnossa on huoneistoremontin jälkeen asunut vain yksi varttuneempi asukas. Kodin yleisilme onkin moitteeton, ja se on täysin muuttovalmis. Käynti asuntoon tapahtuu liukuovellista kaappitilaa sisältävän eteisen kautta. Valoa tulviin avaraan olohuoneeseen isojen ikkunapintojen kautta. Olohuoneen yhteydessä runsaasti tilaa isommallekin ruokapöydälle sekä käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle. Tyylikäs, saarekkeella sekä laadukkailla kalusteilla ja kodinkoneilla varustettu keittiö toimii mainiosti yhteen muiden asuintilojen kanssa. Makuuhuoneita on kolme. Niistä yksi on erotettu olohuoneesta tyylikkäillä, lasisilla liukuovilla. Makuuhuoneista pienimmässä on koko seinän mitalta liukuovellista kaappitilaa; tila soveltuukin mainiosti vaikkapa astetta hulppeammaksi vaatehuoneeksi tai käytännölliseksi kotitoimistoksi. Taloyhtiössä on toteutettu suuri joukko merkittäviä remontteja 2010- ja 2020-lukujen aikana; mm. käyttövesiputket, sähkönousut ja asuntojen ryhmäkeskukset on uusittu, viemärit saneerattu, vesikatot maalattu ja parvekkeetkin remontoitu. Isompia ja kalliimpia remontteja ei näköpiirissä lähivuosina olekaan. Hissiä taloyhtiössä ei ole. Asunto sijaitsee aivan Hämeenlinnan sydämessä, joten minnekään ei ole pitkä matka. Koti vapautuu tarvittaessa ripeälläkin aikataululla seuraaville asukkaille. ENSIESITTELY LA 18.5. KLO 13.20-13.40. ESITTELY ON KAIKILLE AVOIN, EIKÄ SIIHEN TARVITSE ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN. TERVETULOA! Tätä kotia myy ja esittelee: Toni Kirmula Hämeen Asuntorenki LKV 045 275 9965 (myös WhatsApp), toni@hameenasuntorenki.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20709258
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, rt, kph, erill. wc, las. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92,5 m²
Kokonaispinta-ala
92,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1963
Käyttöönottovuosi
1963
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

188 065,66 €

Velkaosuus

9 934,34 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

2 140,54 €/m²

Vastike

Hoitovastike

460,10 € / kk

Pääomavastike

295,32 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

755,42 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 15 €/hlö/kk. Autopaikka 15 €/kk. Autotalli 55 €/kk. Saunamaksu 10 €/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailutilaa olohuoneen ja keittiön yhteydessä. Eteinen, jossa liukuovikaapisto. Lasitettu parveke.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Erittäin kattava huoneistoremontti 2012-2013: keittiö, kylpyhuone ja erillinen WC uusittu, asunnon pinnat uusittu, asuntoa avarrettu lyhentämällä/poistamalla väliseiniä. Asennettu lasiset liukuovet yhteen makuuhuoneeseen sekä liukuovikaapistot pienimpään makuuhuoneeseen ja eteiseen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu 2012-2013. Keittiön varustus: integroitu jääkaappipakastin, induktioliesitaso keittiösaarekkeessa, integroitu kiertoilmauuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone, kaapistot ja työtasot. Kaittiön pintamateriaalit: lattia parketti, seinät maalattu, välitilassa välitilalevy.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu taloyhtiön talotekniikkaremontin yhteydessä 2012. Kylpyhuoneen varustus: suihku, kääntyvä suihkuseinä, pesuallas ja allaskaapisto, peilikaapisto, himmennettävä valaistus. Kylpyhuoneen pintamateriaalit: lattia ja seinät laatta.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen WC uusittu taloyhtiön talotekniikkaremontin yhteydessä 2012. Erillisen WC:n varustus: seinämallinen WC-istuin, bideesuihku, pesuallas, peilikaappi, himmennettävä valaistus. Erillisen WC:n pintamateriaalit: lattia ja seinät laatta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen varustus: käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen pintamateriaalit: lattia parketti, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joista yhdessä lasiset liukuovet. Pienimmässä makuuhuoneessa peiliovikaapisto. Makuuhuoneiden pintamateriaalit: lattiat parketti, seinät maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Isännöinti Hämeenlinna, Jarmo Sinkko: etunimi.sukunimi@reim.fi.
Taloyhtiöön kuuluu
Mankeli, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Kylpyhuoneiden massakartoitus 2023 (Raksystems Oy).
Kuntotutkimus tehty: 2023
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 15 Autotalleja: 9

Tehdyt remontit
1991 lkkunat. parvekeovet, ulko-ovet. 2006 Asuinrakennuksen lumiesteet. 2009 Asuin- ja liikerakennuksen välinen lämpö- ja käyttövesilinja. 2012 Tate-saneeraus, asuin- ja liikerakennus, viemärit, vesijohdot, sähkönousut, alajakokeskus ja ryhmäkeskukset. 2012 Kylpyhuoneet ja WC.t kalusteineen sekä keittiöiden sekoittajat. 2012 Kokoustila entiseen lj-huoneeseen. 2012 Parvekeremontti lasituksineen sekä ylimpiin parvekkeisiin katot. 2012 Liikerakennuksen tavaraluiska käyttötilaksi. 2012 Asuinosan BJ:n kadun puoleisen julkisivun lisälämmöneristys ja seinälevyjen vaihto. 2012 Porraskäytävien seinät maalattu, valaistus uusittu. 2012 Ovipuhelinjärjestelmä asennettu. 20122 lV-kanavat puhdistettu. 2012-2014 lkikouru BJ:n puoli ja sisäpiha. 2005, 2014-2015 Peltikaton korjauksia. 2012 asunnon B 15 vesivahingon korjaus. 2013 lumiesteet liikeosan katolle. 2015 asuinosan katon maalaus. 2017 liikeosan katon maalaus. 2018 lukitusten uusinta. 2019 Autotalliovien uusiminen. ilmanvaihdon parantaminen lisäämällä korvausilman tuloa. 2021 asfalttikorjauksia, uusi kuivausteline. 2022 liiketilojen pihojen tiivistyskäsittely, lV-ritilöiden asennus ulkoseiniin, sisäpihan valaistuksen uusiminen, väestönsuojan painekoe ja varusteiden täydentäminen, palovaroittimien uusinta huoneistoihin, kellarin valaistus uusittu, liiketilan yläpihan portin uusinta. 2023 parvekelasien huolto, ilmanvaihdon nuohous, muurin pinnoitus yläpihalla
Tulevat remontit
Kaapeli-TV -verkoston asentaminen liikekiinteistölle.
Energialuokka
D (2018)
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Saaristenmäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat ja autotallit vuokrataan taloyhtiöltä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Keskusta, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirmula Toni

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, Julkinen kaupanvahvistaja, HM

Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Hämeen Asuntorenki Oy LKV
Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.