Kerrostalo | 4-6h + k + khh + s

Pellervonkatu 20 b A 22, Kaleva, Tampere

Hinta

553 700 €

Koko

93,5 m²

Vuosi

2026

Viidennen kerroksen valoisa päätyhuoneisto Tämän kodin tiheään sijoitetut korkeat ikkunat avautuvat kolmeen ilmansuuntaan tarjoten hurmaavia maisemia ja rutkasti valoa. Hyödynnä ennakkovaraajan etu Nyt pääset Tuikkeen uusiin Bonava-koteihin huolettomin mielin. Tarjoamme 10 ensimmäiselle varaussopimuksen tekijälle poikkeuksellisen joustavat maksuehdot. Maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kuin uusi kotisi valmistuu. Etu on voimassa 7.5.-31.8.2024. Keittiö ja oleskelutilat Oleskelutiloista erilleen sijoitetusta keittiöstä löytyy tyylikkäät Puustellin kalusteet ja Electroluxin kodinkoneet, kuten kalustemikro, integroitu astianpesukone ja induktioliesi. Säilytyskalusteissa on liukuovet, minkä lisäksi eteisen sivutila tarjoaa näppärän sopen harrastusvälineille ja kengille. Leppoisan asumisen viimeistelee hulppea, lasitettu parveke puistonäkymin. Asunnossa on lattialämmitys ja varaus ilmalämpöpumpulle. Pesutilat, sauna ja kodinhoitohuone Tämän kodin erikoisuutena on kaksi sisäänkäyntiä, joista toisesta on käynti kodinhoitohuoneeseen. Tilassa on allas, taso pyykkihuollolle sekä varaus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneessa on reilun kokoinen suihkutila, allaslaatikosto ja peili led-valaisimella. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Erillis-wc helpottaa kiireistä arkea. Vaihtoehtopohjat Tälle kodille on valittavissa kaksi vaihtoehtoista pohjaratkaisua, minkä lisäksi koti on yhdistettävissä naapuriyksiöön. Eteisen viereen on suunniteltu mahdollisuus työtilaan, jonka saa tarvittaessa erotettua asuintiloista ovella. Keittiön taas voi toteuttaa saarekkeella ja hulppealla ruokailutilalla, minkä lisäksi makuuhuoneiden määrään on mahdollista vaikuttaa. Sisustusvalinnat Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuteen kotiisi sinulle mieleisimmät värit ja materiaalit. Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet avuksesi kolme upeaa keittiötyyliä sekä kylpyhuoneen tyylikokonaisuuden. Halutessasi voit valita useista lisävalintaisista tyylivaihtoehdoista mieleisesi tai yhdistellä eri tyyleistä juuri omaa makuasi vastaavan kokonaisuuden. Kodin maksuaikataulu Myyntihinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ke 5.6. 14:00 - 15:30

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
56452066
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-6h + k + khh + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93,5 m²
Kokonaispinta-ala
93,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
5/6 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2026 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Arviolta loppuvuodesta 2025

Hinta

Myyntihinta

276 850,00 €

Velkaosuus

276 850,00 €

Velaton hinta

553 700,00 €

Neliöhinta

5 921,93 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

682,55 € / kk

Pääomavastike

1 085,84 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 768,39 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike sisältää vain korot. Arvioitu lyhennysten aloitusajankohta 1.11.2026. Rahoitusvastike lyhennysten alkaessa 2 049,80 €/kk.

Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta. Pääomavastikearvio on laskettu n. 4,7 % korkoarvion mukaan (sis. viitekoron ja marginaalin).
Lainassa on yksi (1) lyhennysvapaa vuosi. Todellinen perittävä vastike määräytyy kulloisenkin korkotason perusteella. Pääomavastikearvio päivitetään myynnin alkaessa.

Lisätietoa vastikkeista: Hoitovastike sisältää tontin vuokran. Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Yhteispiha. Pihatyöt ja pihavarusteet tehdään pihasuunnitelman mukaan.

Markkinoinnissa käytetyt visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä yksityiskohtien osalta täysin vastaa toteutusta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Rakennuksen lämmitysmuoto on kaukolämpö. Lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla. Lämmitystä säädetään huonekohtaisten säätimien avulla. Asunnossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on huoneistokohtainen, etäluettava kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus.
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto, Koneellinen tulo
Huoneistoihin on suunniteltuna varaus ilmalämpöpumpun asentamista varten. Ilmalämpöpumpun voi tilata rakennusaikaisena muutostyönä.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Tuike
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Rakennuttaja
Bonava Suomi Oy
Taloyhtiön autopaikat

Autopaikat 18 kpl sijaitsevat erillisessä pysäköintilaitoksessa LPA-tontilla. Autopaikat ovat kylmiä hallipaikkoja tai kattamattomia kansipaikkoja. Liikuntaesteisten autopaikka (1kpl) sijaitsee samassa korttelissa tontilla 16 pihapaikkana. Autopaikoille on toteutettu sähköautonlatausvalmius. Sähköautonlatauslaitteen asentaa ulkopuolinen palveluntarjoaja asukkaan erillishankintana.

Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Pihan kuvaus
Yhteispiha. Pihatyöt ja pihavarusteet tehdään pihasuunnitelman mukaan.
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kaleva, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Bonava Suomi Oy, Tampere

Bonava Suomi Oy, Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.