Kerrostalo | 2h, k

Tullimiehentie 1 B, Koskela, Oulu

Hinta

72 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1970

Koskelasta täysin remontoitu ylimmän kerroksen koti, rauhallisella paikalla aivan palveluiden läheisyydessä. Läpitalon huoneisto, jonka ikkunoista avautuu puistomaisemat. Taloyhtiössä on myös isot remontit tehty. Lämmitysmuotona kaukolämpö. Valoisa ja avara pohjaratkaisu. Iso olohuoneen ja keittiön yhdistää ruokailutila. Keittiö on täysin remontoitu ja kodinkoneet ovat uusittu. Ruokailutila jää viihtyisästi ikkunan ääreen ja näkymänä avautuu metsäinen maisema. Makuuhuone on myös hulppean kokoinen. Sen yhteydessä on todella iso, kalustettu vaatehuone. Kylpyhuone on saanut myös täysin uuden ilmeen. Kylpyhuoneessa saniteettikalusteiden lisäksi on myös tilat ja liitännät pyykkikoneille. Huoneiston lattia, seinä- ja kattopinnat on remontoitu 2018. Lasitettu parveke etelän ilmansuuntaan. Huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto taloyhtiön tiloista. Lähikauppa on aivan vieressä. Koulut, päiväkodit ja tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Keskutaankaan ei ole kuin reilut 4km. Paikallisliikenteen bussit liikennöivät parin sadan metrin päästä. Kodin myynti ja lisätiedot: Keijo Nissila, 0440-229111 tai keijo.nissila@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356833
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1970
Vapautuminen
01.06.2024

Hinta

Myyntihinta

72 000,00 €

Velaton hinta

72 000,00 €

Neliöhinta

1 263,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

204,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

204,20 € / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Todella siistikuntoinen ja tyylikäs huoneisto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö on tyylikäs ja hyvässä kunnossa. Keittiöremontti on tehty 2018. Harmaansävyiset ovipinnat ja valkoiset laminaattitasot. Kodinkoneet ovat laadukkaat, varustuksena on kalusteisiin integroidut erillisuuni ja mikro, induktioliesi, jääkaappipakastin. Ruokailuryhmälle on hyvin tilaa. Tyylikäs kokonaisuus!
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on myös remontoitu täysin 2018. Vaalean beigen sävyiset laatoitukset. Pyykkikoneelle on paikka.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on valoisa. Lattioissa on puukuvioinen laminaattilattia. Seinäpinnat ovat maalattu vaalean sävyiseksi ja korkeat lattialistat koko huoneistossa antavat tyylikkään ilmeen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Parvekkeelle on kulku makuuhuoneesta.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: SÄilytystiloina on iso vaatehuone. Taloyhtiön tiloissa on lämmin häkkivarasto sekä pyörövarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
OIT Isännöinti Oy, Terhi Jokinen, 08 4152 5000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, askarteluhuone, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone, pesutupa, mankeli ja jäähdytetty kellari
Tehdyt remontit
2003-2004: Patteri- ja linjasäätöventtiilien vaihto.2006: Patteriverkoston tasapainotus. Aantenniverkoston kunnostus. 2007: Käyttövesijohtojen uusiminen. Porraskäytävien maalaus ja valaistuksen uusiminen. Pyörävarastojen ulko-ovet uusittu. 2008: Lukkojen muutos Abloyn Exec -avaimelle. 2009: Pysäköintialueen asfaltointi. Leikkialueen kunnostus. 2010: Puisten julkisivujen maalaus. 2011: Vesikaton pintamateriaalin uusiminen. 2014: Viemäriverkoston ruiskuvalu ja runkoviemärin sukitus. 2017: Autotallien ovet. Kiinteistön Ikkunat ja parvekeovet. 2018: IV-kanavien puhdistus. VSS-tilan ryömintäkanavan kannen korjaus. 2019: Tikapuiden uusinta 2020: Saunaosaston uusiminen talossa B. 2021: P-alueen raja-aidan rakentaminen poistetun kurtturuusu-aidan tilalle. Parkkiruutujen merkintä. Puisten sadevesikourujen uusinta. Uusi pyykkikone taloyhtiön pesutupaan. 2023 Keinun turva-alustan uusinta.
Tulevat remontit
Suunnittelu tuuletusparvekkeet, salaojat ja ajoväylät 2022, toteutus 2024-2026. IV-kanavien nuohous 2029. Porraskäytävien huoltomaalaus 2027-2028. Lämmitysjärjestelmän tasapainotus 2028. Kattotarkastus vuosittain. Lukitusjärjestelmän uusinta 2023. Kuntoarvio 2029.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 31.10.2033
Tontin koko
9 774,1 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
5 403 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2029

Asunto Oy Koskelantulli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Keijo Nissilä, 044 022 9111, keijo.nissila@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Koskela, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keijo Nissilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV Kaupanvahvistaja

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.